Zelf een project voor samenaankoop indienen

Koopkoepel krijgt vaak de vraag om nieuwe projecten op te starten. Er werden dan ook een aantal richtlijnen opgesteld om projectaanvragen in te dienen.

Vraag van leden

Meer aansluitingen uit sectoren waarin Koopkoepel pas recent actief is, zullen ook meer vragen naar nieuwe projecten opleveren. Deze aanvragen van leden dienen daarom steeds per mail te gebeuren. Als blijkt dat de vraag door meerdere leden wordt gesteld, wordt toestemming aan de Raad van Bestuur gevraagd. Gaat deze akkoord, dan wordt de procedure in gang gezet.

Vraag vanuit Koopkoepel

Omdat het voor Koopkoepel niet altijd duidelijk is of aanvragen voor andere leden al dan niet interessant zijn, wordt steeds een korte bevraging binnen de Raad van Bestuur gesteld. Aangezien deze is samengesteld uit personen die allen werkzaam zijn in één van de sectoren, kan gesteld worden dat de voltallige Raad van Bestuur zicht zou moeten hebben op de eventuele noodzaak of opportuniteit voor een mogelijke dossieropstart. In alle geval moet vermeden worden dat dossiers worden opgestart waar maar 10 leden zich bij aansluiten. Voorbeelden hiervan zijn evacuatiehulpmiddelen, afwasproducten en naar machines voor onderhoud.

Doe hier uw aanvraag.

Ik ga akkoord dat mijn gegevens gebruikt worden zoals beschreven in de privacy policy